Har du et spørsmål om våre produkter?

Snakk med oss

Østers Trilogi – Digitalt matkurs fra Falcon Norge & Jacobs

osters_web_1

Oppksrift fra Bård Greni

Slik gjør du:

Østers suppe

Rens østersene og ta vare på så mye av kraften som mulig. Kok opp fiskekraften med fløte og litt limesaft. Kjør inn to hele østers i suppen med stavmikser.

Smak til med salt, pepper og limesaft. Anrett suppen med en hel østers, lime fileter og kaviar.

Tips! Suppe får ekstra god havsmak med litt hakket tang tilsatt ved servering.

Østers naturelle

Ingridiensene blandes sammen og brukes på østersen istedenfor sitron.

Tips! For æ lære hvordan man enkelt renser østers, se vårt digitalt matkurs (link til Youtube video øvest på side).

Gratinerte østers

Sett uttrekkbar grill på full styrke og la den varme opp skikkelig (minst 5 minutter).

Rens østersene i mellom, legg på 1 ss av god tomatsalsa på hver østers. Riv parmesan over.

Legg østers på grillpanne og la dem gratinere i ca. 2-3 minutter.

Print

Dette trenger du:

Østers suppe

  • 6 stk østers
  • 5 dl god fiskekraft
  • 3 dl fløte
  • 2 stk lime i fileter
  • 2 stk lime saften
  • salt
  • pepper
  • kaviar

Østers naturelle

  • østers
  • 1 ss finkuttet sjalottløk
  • 2 ss rødvinseddik
  • 1 ss kaldt vann

Gratinerte østers

  • østers
  • 1 ss tomat sals per østers
  • revet parmesan

Del dette innlegget...