10 gode grunner til å velge Falcon
Her er 10 grunner som viser hvorfor Falcon er det rette valget for deg som elsker å lage god mat – ikke fordi du må, men fordi du kan.
#1. Vår historie er unik
Allerede i 1829 produserte vi verdens første komfyr. Komfyren ble kalt “The Kitchener” og revolusjonerte matlagingen i så stor grad at den dominerte markedet i nesten 100 år. The Kitchener ble raskt førstevalget i kongelige palasser og adelige herregårder rundt om i europa, og gjorde så sitt inntog som statussymbol hos den bemidlede del av befolkningen. I dag lever The Kitchener videre gjennom merkenavnet Falcon, og vi er nå markedsledere innen frittstående komfyrer i Europa. Velger du en Falcon blir du en del av vår stolte historie, der fellesnevneren er gleden av å lage fantastisk mat på et unikt møbel.
#2. Wow-faktor
I en verden hvor hvitevarene blir stadig likere, skiller Falcons unike design seg ut og etterlater et varig inntrykk hos alle du inviterer inn på kjøkkenet. En Falcon er ikke bare nok en komfyr. Den er et unikt og varig møbel som blir det naturlige midtpunktet i husets viktigste rom. Og det beste av alt: Med mange ulike modeller og fargealternativer er det lett å finne sin drømmekomfyr, uansett hvilken stil du har på kjøkkenet.
#3. Falcon er laget for å vare
Et pent utseende er likevel ikke nok. Våre kunder forventer effektive ovner og høy materialkvalitet. Det betyr at alle detaljer er gjennomtenkte slik at det blir enkelt og gøy å lage god mat. At hver enkelt modell i tillegg går gjennom en rigid og nøye planlagt testprosedyre før de blir levert ut til våre kunder, gjør at du kan være trygg på en ting: Din Falcon er ikke bare et vakkert møbel. Den er et arbeidsredskap laget for å vare.
#5. Fordi størrelsen betyr alt
Der en standard innbygningsovn er på 60 cm, starter Falcons frittstående komfyrer på 90 cm, og går så opp til 100 og 110 cm størrelse. Resultatet er en enestående kapasitet som gjør Falcon til et perfekt arbeidsverktøy for deg som er glad i å lage mat. • Du kan enkelt lage mat til flere personer om gangen, og • Du kan lage flere ulike retter samtidig.
#6. 30cm betyr mer enn du tror
Hovedovnen på en Falcon komfyr er minst like stor som alle moderne innbygningsovner, 76 liter. Og det stopper ikke der. Samme ovn gir deg også et ekstra ovnsrom på 67 liter, samt en 30 liters vidunderlig grill. Totalt 173 liter - markedets største volum på en 90 cm komfyr! Er ikke 90 cm nok, kan du selvsagt gå opp til 100 eller 110 cm. Med en Falcon på kjøkken har du rett og slett en komfyr med en helt overlegen kapasitet, uansett om du skal bake kaker til familien, eller vil invitere hele fotballaget på pizzakveld.
#7. Produsert i Storbritannia
Falcon produseres i Leamington Spa i Warwickshire i England, hvor selskapet har holdt til siden 1803. Selv om utviklingen og produksjonsmåten har gått videre, sitter fortsatt tradisjonen og kompetansen i veggene. Det gjør at vårt konstante fokus på kvalitet og oppmerksomhet rundt detaljene fortsetter, og gjør oss stolte av å være britiske.
#9. Vi tilbyr en gjennomført stil
Selv om den frittstående Falcon-komfyren er et møbel i seg selv, ser vi at våre kunder også vil ha ventilatorer og bakplater i samme stil og med samme høye kvalitet. Det har vi tatt på alvor. Vi har derfor ventilatorer og bakplater som er spesialdesignet for å passe din favorittkomfyr, uansett hvilken Falcon som står ditt hjerte nærmest.
#10. Ikke så dyrt som du tror
Vi skal betro deg en hemmelighet: Selv om Falcon er et eksklusivt produkt, koster det mindre enn du tror. Skal du sammenligne med en innbygningsovn må du sammenligne med ovner med samme størrelse og kapasitet. De er det ikke mange av, og de koster gjerne mer enn Falcon. I tillegg sparer du penger på innbyggingsskap, sokkel og benkeplate. Valget er ditt - velkommen skal du være.