Oppksrift fra Bård Greni
Slik gjør du:
Iberico Secreto
Sett stekebrett på høy varme, smelt inn smør og fordel den godt i hele lengden. Stek Secreto på høy varme til den nærmer seg gjennomstekt. Den kan godt være litt rosa i midten, så 62-65 grader i kjernetemperatur er bra.
Mariner kjøttet litt i BBQ-saus, for eksempel Drit Forbanna Svinepels saus.
Grønnsaker og salat kuttes i tynne skiver, salaten rives.
Steam buns stekes i varm olje. Friteres.
Ha først på chilimajones, så salat og grønnsaker, tiil sist fyll kjøttet i brødet.
Print
Dette trenger du:
Iberico Secreto
- 4 stk myke steam buns
- 350 g secreto (av spansk svin)
- 50 g chilimajones
- BBQ-saus
Chilimajones
- 50 g majones
- 1 ss sriracha, chilisaus
- 10 g chipotle (røkt chilli)
- 0,5 stk lime, saften
- 5 fedd bakt hvitløk
Grønnsaker og salat
- 1 stk gulrot
- 3 stk reddiker
- 0,25 stk agurk
- Crispisalat eller hjertesalat