Har du et spørsmål om våre produkter?

Snakk med oss

Steambuns med Iberico Secreto – Digitalt matkurs fra Falcon Norge & Jacobs

iberico_web_1

Oppksrift fra Bård Greni

Slik gjør du:

Iberico Secreto

Sett stekebrett på høy varme, smelt inn smør og fordel den godt i hele lengden. Stek Secreto på høy varme til den nærmer seg gjennomstekt. Den kan godt være litt rosa i midten, så 62-65 grader i kjernetemperatur er bra.

Mariner kjøttet litt i BBQ-saus, for eksempel Drit Forbanna Svinepels  saus.

Grønnsaker og salat kuttes i tynne skiver, salaten rives.

Steam buns stekes i varm olje. Friteres.

Ha først på chilimajones, så salat og grønnsaker, tiil sist fyll kjøttet i brødet.

Print

Dette trenger du:

Iberico Secreto

  • 4 stk myke steam buns
  • 350 g secreto (av spansk svin)
  • 50 g chilimajones
  • BBQ-saus

Chilimajones

  • 50 g majones
  • 1 ss sriracha, chilisaus
  • 10 g chipotle (røkt chilli)
  • 0,5 stk lime, saften
  • 5 fedd bakt hvitløk

Grønnsaker og salat

  • 1 stk gulrot
  • 3 stk reddiker
  • 0,25 stk agurk
  • Crispisalat eller hjertesalat

Del dette innlegget...