Har du et spørsmål om våre produkter?

Snakk med oss

Jordskokksuppe – Digitalt matkurs fra Falcon Norge & Jacobs

jordskokksuppe_web

Oppksrift fra Bård Greni

Slik gjør du:

Ikke skrell jordskokkene, bare vask og skrubb de godt.
Del dem i terninger. Ha 2/3 av jordskokkene i en kjele og brun de godt med smør, ha så på kraft og fløte. Kok til jordskokkene er møre.

Kutt baconet og eplet i terninger. Stek baconterningene i smør til de er gylne.  Ha i de resterende 1/3 av jordskokkene i panna og la steke til jordskokkene er møre. Ha i epleterningene i panna og dra panna av varmen. Vend inn persille.

Kjør jordskokksuppen med en stavmikser til jevn suppe. Smak til med salt og pepper.

Server jordskokksuppen i dype tallerkener og topp med bacon- og epleblanding.

Print

Dette trenger du:

  • 700 g jordskokk
  • 4 dl kyllingkraft
  • 4 dl kremfløte
  • 100 g tørrsaltet bacon
  • 1 ss smør
  • 1 stk syrlig eple
  • 2 ss finhakket persille
  • pepper
  • salt

Del dette innlegget...