Har du et spørsmål om våre produkter?

Snakk med oss

Lammekjøttboller til påske

1

Oppksrift fra Annette Nordstrøm

Slik gjør du:

Ha kjøttdeigen i en bolle. Skjær opp hvitløk, bladpersille og timian i fine stykker å ha det oppi bollen med kjøttet.

Tilsett et helt egg og et lite dryss muskattnøttkrydder. Knus kummen i en mørtel og ha det over kjøttblandingen. Tilsett grovmalt pepper og litt salt. Bland kjøttmiksen godt.

Rull så kjøttbollene. Ha en kopp med vann som du dypper en spiseskje i og ruller kjøttbollene i hånden. Ha dem oppi en stekepanne.

Stek kjøttbollene i smør og olje til de er godt brynet og gjennomstekt.

Skjær så opp salat, rødløk, mynte, vårløk og bladpersille i passe stykker.

Knus pistasjnøttene lett i en mørtel og bruk ostehøvel til å skjære tynne skiver av agurken.

Varm så opp lefsene i ovnen noen minutter. 

Ta lefsen ut av ovnen og topp den med naturell jogurt, litt mint saus, salaten, agurken, kjøttbollene, fetaosten, resten av grønsakene, løken, spirer og topp den hele med et dryss pistasjnøtter og litt frisk bladpersille.

Håper det smaker!

Print

Dette trenger du:

  • 1 pakke med grove taco lefser
  • 400gr kjøttdeig av lam
  • 2 fedd hvitløk
  • fersk timian
  • storbladet persille
  • 1 egg
  • malt muskatnøtt
  • 2 ss kummen
  • salat
  • ½ agurk
  • 1 rødløk
  • ½ dl skrellede pistasjnøtter
  • 4 ts Mint saus
  • 1 dl Naturell jogurt
  • fetaost
  • frisk mynte
  • 2 stilker Vårløk
  • Spirer
  • Salt & Pepper

Del dette innlegget...