Har du et spørsmål om våre produkter?

Snakk med oss

Sunn Bowl – Digitalt matkurs fra Falcon Norge & Jacobs

sunn_bowl_web

Oppksrift fra Bård Greni

Slik gjør du:

Kok superris etter anvisning på pakken.

Ponzusaus: Bland sammen soyasaus, eddik, og presset limesaft. Finhakk chili, hvitløk og koriander og rør inn.

Vegetarbowl: Skyll babyspinaten og la den tørke. Skyll grønnsakene og skjær opp tomat i to og agurk i biter.

Del avokado i to og ta ut stenen – skjær den videre i tynne skiver. Skjær fetaost i terninger.

Server ingrediensene samlet på et stort fat og la alle lage seg sin egen vegetarbowl.

Ha ponzusausen over til slutt, og strø over litt finhakket koriander.

Tips: tilsett rå laks / skampi / stekt kylling om du vil ha sunn bowl som ikke er vegater.

Print

Dette trenger du:

Vegetarbowl

  • 160 g superris
  • 100 g babyspinat
  • 1 stk avokado
  • 2 dl alfalfaspirer
  • 3 stk vårløk
  • 1 stk rød, søt paprika
  • 200 g cherrytomater
  • 100 g edamame bønner
  • 100 g fetaost

Ponzusaus

  • 4 ss soyasaus med mindre salt
  • 1 stk lime, saften
  • 1 ss honning
  • 1 stk rød chili
  • 1 fedd hvitløk
  • 0,5 bunt koriander

Del dette innlegget...