Oppksrift fra Bård Greni
Slik gjør du:
Kok superris etter anvisning på pakken.
Ponzusaus: Bland sammen soyasaus, eddik, og presset limesaft. Finhakk chili, hvitløk og koriander og rør inn.
Vegetarbowl: Skyll babyspinaten og la den tørke. Skyll grønnsakene og skjær opp tomat i to og agurk i biter.
Del avokado i to og ta ut stenen – skjær den videre i tynne skiver. Skjær fetaost i terninger.
Server ingrediensene samlet på et stort fat og la alle lage seg sin egen vegetarbowl.
Ha ponzusausen over til slutt, og strø over litt finhakket koriander.
Tips: tilsett rå laks / skampi / stekt kylling om du vil ha sunn bowl som ikke er vegater.
Print
Dette trenger du:
Vegetarbowl
- 160 g superris
- 100 g babyspinat
- 1 stk avokado
- 2 dl alfalfaspirer
- 3 stk vårløk
- 1 stk rød, søt paprika
- 200 g cherrytomater
- 100 g edamame bønner
- 100 g fetaost
Ponzusaus
- 4 ss soyasaus med mindre salt
- 1 stk lime, saften
- 1 ss honning
- 1 stk rød chili
- 1 fedd hvitløk
- 0,5 bunt koriander