Oppskrift fra Thuy Diem Pham
Lages på 30 min.
Slik gjør du:
- Forvarm grillen til nivå 3.
- Ha deretter alle ingrediensene (utenom paprika) i en kjøkkenmaskin og blend til blandingen er fin.
- Fyll paprikabåtene med scampiblandingen og grill i 10-12 minutter.
- Når paprikaene er ferdig grillet, drypp med litt chiliolje over.
- Server gjerne med salat, ris eller noodler.
Print
Dette trenger du:
(beregnet for 2 porsjoner)
12 store scampi (300 g), skrellet
2 stk. spisspaprikaer, halvert og fjernet fra frø
3 fedd hvitløk, grovhakket
2 stk. sjalottløk, grovhakket
3 stk. vårløk, grovhakket
4 dillstilker, grovhakket
1 ts knust sort pepper
2 klyper salt
2 ts sukker
1 ts fiskesaus
1 ss sesamolje
1 ts maismel (eller 2 hvis du foretrekker en fastere tekstur)
1 ts chilipulver