Har du et spørsmål om våre produkter?

Snakk med oss

Fylte paprika med scampi

paprika med skampi

Oppskrift fra Thuy Diem Pham

Lages på 30 min. 

Slik gjør du:

  1. Forvarm grillen til nivå 3.

  2. Ha deretter alle ingrediensene (utenom paprika) i en kjøkkenmaskin og blend til blandingen er fin.

  3. Fyll paprikabåtene med scampiblandingen og grill i 10-12 minutter.

  4. Når paprikaene er ferdig grillet, drypp med litt chiliolje over.

  5. Server gjerne med salat, ris eller noodler.
Print

Dette trenger du:
(beregnet for 2 porsjoner)

  • 12 store scampi (300 g), skrellet

  • 2 stk. spisspaprikaer, halvert og fjernet fra frø

  • 3 fedd hvitløk, grovhakket

  • 2 stk. sjalottløk, grovhakket

  • 3 stk. vårløk, grovhakket

  • 4 dillstilker, grovhakket

  • 1 ts knust sort pepper

  • 2 klyper salt

  • 2 ts sukker

  • 1 ts fiskesaus

  • 1 ss sesamolje

  • 1 ts maismel (eller 2 hvis du foretrekker en fastere tekstur)

  • 1 ts chilipulver

 

Del dette innlegget...