Har du et spørsmål om våre produkter?

Snakk med oss

Nudler med kjøttsaus fra Marianne Haga Kinder

IMG_4230

Oppskrift fra Marianne Haga Kinder

Slik gjør du:

1. Kok opp saltet vann i en kjele.
Grovhakk sopp. Finhakk gulrot (uskrelt) i 1 cm biter.

2. Varm opp olivenolje [2 ss] i en stor stekepanne på middels høy varme.
Stek sopp og gulrot i 3-4 min, eller til brunet sopp.
Krydre med en klype salt og pepper.

3. Tilsett kjøttdeig til pannen med sopp og gulrot. Stek i 4-5 min, eller til brunet.

4. I mellomtiden, kok nudler i 4-6 min, eller til møre.
Rett før vannet helles av, spar litt pastavann [1 dl] i en kopp.
Skyll nudler under kaldt vann.

5. I mellomtiden, finhakk eller press hvitløk.
Tilsett tomatpuré og hvitløk til pannen med kjøtt. Stek i 1-2 min, eller til velduftende.

6. Tilsett pastavann, soyasaus, asiatisk woksaus og salt [1/2 ts].
Bland inn nudler.
Skjær vårløk i tynne skiver på skrå.

Anrett asiatiske nudler i skåler.
Pynt med vårløk.

Bon appetitt! 🤗🤎

Print

Dette trenger du (beregnet for 4 porsjoner):

  • 300g udon nudler
  • 400-500g kjøttdeig
  • 2stk gulrot
  • 400g sjampinjong
  • 2stk vårløk
  • 2stk hvitløksfedd
  • 1 boks tomatpuré
  • 25ml soyasaus
  • 150g asiatisk woksaus
  • Olivenolje
  • Salt
  • Pepper
 
 

Del dette innlegget...