Oppksrift fra Annette Nordstrøm
Slik gjør du:
1. Rens sopp og del de største med hendene eller kniv.
2. Legg soppen stekepanne eller på stekebrettet på Falcon komfyren med litt smør og la den dampe på høy varme til den slipper vann. Du kan enten helle av vannet som danner seg, eller la det koke inn.
3. Hakk opp løken i fine biter og ha den i stekepannen sammen med smør og soppen.
4. Stek til soppen har fått fin farge. Hell på fløte og smak til med salt og pepper. Stek alt sammen i en stekepanne i ca 2-3 minutter til fløten får en litt tykkere konsistens.
5. Server stuingen til kokte nypoteter og et grillet kjøttstykke. Her på bildet vist med indrefilet.
Bon appetitt! 🤗
Print
Dette trenger du:
- 500g ferske kantareller
- 1 gul løk
- 2 ss smør
- 3dl matfløte
- Salt
- Pepper



