Friends of the Brand

Falcon rangecookers har mange venner.

Venner som er så begeistret for komfyrene våre at de har installert de i sitt eget kjøkken eller plassert dem i en restaurant eller matstudio.

For noen er Falcon et daglig arbeidsverktøy, for andre en hobby-venn, men det er noe til felles for dem alle – Falcon sprer matglede og fungerer enkelt og godt både på et proft kjøkken så vel som hjemme i hverdagen.

La deg bli inspirert av våre Friends of the Brand og bli med i klubben av Falcon-venner!

jacobs2

"Kjøkkenet" hos Jacob's på Majorstuen

Kokkestudio med spennende mat og vinkurs for matentusiaster 

Hos Jacob’s på Majorstuen finner du et kurskjøkken utenom det vanlige – “Kjøkkenet”. Et lekkert nordisk kjøkken med 3 Falcon komfyrer i fullt bruk som rommer rundt 20 kursdeltakere. Altid spennende og inspirerende kursprogram. Meld deg på mat og vinkurs på “Kjøkkenet” (se kontaktinfo).

christer berens

Christer Berens

Vinkjenner, vinimportør, matentusiast og P4 fredagschef

“Jeg elsker å være på kjøkkenet å lage mat. For meg er ovnen et møbel som skal være både vakker og funksjonell. Falcon tilfredsstiller begge disse deler. Med stor kokeflate og doble ovner er det både fort og enkelt at lage god mat. Så er den i tillegg lekker at se på”

annette nordstrøm

Annette Nordstrøm

Influencer, fotograf, interiørkonsulent og matentusiast

“Jeg elsker min Falcon Mercury komfyr, og synes at matlagingen blir både mer gøy og bedre med den. Den er også mitt smykke og hjerte på kjøkkenet.” 

roar sjåvåg

Roar Sjåvåg

Kokk, nestleder i MENY-Lauget

“Min Nexus komfyr har blitt et samlingspunkt hjemmet. Det er rett og slett gøy å lage mat på Falcon for både store og små.”

IMG_9687-Edit kopi

Marianne Haga Kinder

Interiørstylist, influencer og matentusiast. Grunder av Inspirasjonsguidennorge og Gullfjæren Interiør Awards

“Jeg har brukt min Falcon komfyr i 5 år nå og den er virkelig helt unik. Den er enkel i bruk og gir utallige muligheter i matlagingen. Vår Falcon er en juvel på kjøkkenet og jeg kan anbefale den på det varmeste til alle matentusiaster!”