Har du et spørsmål om våre produkter?

Snakk med oss

Friends of the Brand

Falcon rangecookers har mange venner.

Venner som er så begeistret for komfyrene våre at de har installert de i sitt eget kjøkken eller plassert dem i en restaurant eller matstudio.

For noen er Falcon et daglig arbeidsverktøy, for andre en hobby-venn, men det er noe til felles for dem alle – Falcon sprer matglede og fungerer enkelt og godt både på et proft kjøkken så vel som hjemme i hverdagen.

La deg bli inspirert av våre Friends of the Brand og bli med i klubben av Falcon-venner!

jacobs2

"Kjøkkenet" hos Jacob's på Majorstuen

Kokkestudio med spennende mat og vinkurs for matentusiaster 

Hos Jacob’s på Majorstuen finner du et kurskjøkken utenom det vanlige – “Kjøkkenet”. Et lekkert nordisk kjøkken med 3 Falcon komfyrer i fullt bruk som rommer rundt 20 kursdeltakere. Altid spennende og inspirerende kursprogram. Meld deg på mat og vinkurs på “Kjøkkenet” (se kontaktinfo).

christer berens

Christer Berens

Vinkjenner, vinimportør, matentusiast og P4 fredagschef

“Jeg elsker å være på kjøkkenet å lage mat. For meg er ovnen et møbel som skal være både vakker og funksjonell. Falcon tilfredsstiller begge disse deler. Med stor kokeflate og doble ovner er det både fort og enkelt at lage god mat. Så er den i tillegg lekker at se på”

AD4E5452-9BC9-429E-AC02-A55D28D7099C

Geitmyra Credo Matkultursenter

Matkultursenter for barn og ungdom i Trondheim

Geitmyras fjerde matkultursenter for barn ligger på Lilleby i Trondheim. Det drives sammen med fabelaktige Heidi Bjerkan og Restaurant Credo som lager fantastisk mat – med mening. På Geitmyra Credo skal vi bruke matglede til å lære barn og familier å lage sunn, bærekraftig og deilig mat. 
Geitmyra Credo har 3 Falcon Elise 110 Rangecookers fra Falcon som er i daglig bruk.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Nevada Berg

Prisvinnende matskribent og matblogger lidenskapelig opptatt av norsk kjøkken og gode råvarer.
Bøker: “North Wild Kitchen Cookbook”

“I love the addition of the Falcon Elise in my kitchen. It’s beautiful, spacious, and cooks incredibly well. As someone who practically lives in the kitchen, having this cooker has made life a little easier and more elegant.”

annette nordstrøm

Annette Nordstrøm

Influencer, fotograf, interiørkonsulent og matentusiast

“Jeg elsker min Falcon Mercury komfyr, og synes at matlagingen blir til en lek med den. Jeg har hatt den i 8 år og er fortsatt like fornøyd. Den er også mitt smykke og hjerte på kjøkkenet.” 

svinvik_gard_online

Svinvik Gård

Familie Svinvik – gårdseiere og restaurantdrivere

“Vi liker alt ved vår Falcon komfyr. Vi lager veldig ofte mat og der det trenges forskjellig temperatur, derfor er vi veldig glad for at vi har to ovner. I tillegg er vi veldig glad i grillen. Grillpannen på induksjonstoppen er favoritt hos barna når de vil ha ostesmørbrød. Med andre ord, her er ovnen som dekker absolutt alle behov hos vår familie, og ekstra stas er det når ovnen er så flott å se på. Den er virkelig et smykke i vårt nye kjøkken!”

IMG_9687-Edit kopi

Marianne Haga Kinder

Interiørstylist, influencer og matentusiast. Grunder av Inspirasjonsguidennorge og Gullfjæren Interiør Awards

“Jeg har brukt min Falcon komfyr i 6 år nå og den er virkelig helt unik. Den er enkel i bruk og gir utallige muligheter i matlagingen. Vår Falcon er en juvel på kjøkkenet og jeg kan anbefale den på det varmeste til alle matentusiaster!” 

roar sjåvåg

Roar Sjåvåg

Kokk, nestleder i MENY-Lauget

“Min Nexus komfyr har blitt et samlingspunkt hjemmet. Det er rett og slett gøy å lage mat på Falcon for både store og små.”

lisemettesol_falcon_web

Lise Mette Solgaard

Influencer, mamma og matentusiast. Lidenskapelig opptatt av gjenbruk og restaurering. 

“Jeg elsker min Falcon Leckford Deluxe 90 komfyr. Med det klassiske utseende passer den perfekt i vårt gamle hus og er et smykke i kjøkkenet. Den er enkel i bruk og med alle funksjonene blir matlagingen både mer gøy og bedre”