Har du et spørsmål om våre produkter?

Snakk med oss

kjoleskap

FALCON lanserer en kolleksjon av FRITTSTÅENDE KJØLESKAP med premium design og høy kvalitet

Falcon introduserer en ny kolleksjon av store frittstående Side-by-Side kjøleskap.

Med en imponerende kapasitet får du enkelt plass til å kunne planlegge innkjøpene dine, mens mange smarte funksjoner hjelper å oppbevare maten på best mulig måte.

BYTT MELLOM KJØL OG FRYS
Vår Side-by-Side kjøleskap med 4 dører har uavhengig kontrollerte frysesoner hvor  fryseren nederst til venstre kan programmeres fra kontrollpanelet og kan brukes som kjøleskap eller fryser etter behov.

SOUS-VIDE VAKUUMPAKKER I DØREN
Unik Vakuumpakker er med på kjøpet i vårt flotte SxS Deluxe kjøleskap – bruk den for å oppbevare maten eller forberede maten med sous-vide metode.

NOEN AV SMARTE FUNKSJONER
IONIZER™ sprer negative ioner i kjøleskapet, som igjen nøytraliserer  uønsket lukt og støvpartikler som ellers ville oppstå. IONIZER™  stadig forbedrer luften i skapet mens den eliminerer uønsket lukt raskt.
EVEN CIRC™ – denne avanserte teknologien minimerer varmeoverføring fra veggene i kjøleskapet / fryseren for å sikre at maten som er lagret inne holder sin optimale temperatur og friskhet lenger.
RANGE FRESH™ fjerner etylengass som er et ufarlig bioprodukt som frigjøres naturlig fra fersk mat, og ved å eliminere det, fjernes også uønskede lukt som ellers ville oppstå naturlig og maten holder seg fersk lenger.
– Super Cool og Super Freeze modus for rask avkjøling av maten til riktig temperatur
Holiday modus – når du planlegger å være bortreist i en lengre periode og har ikke noe i kjøleskapet, kan du stille til Holiday-modus. Med denne funksjonen slås kjøleskapet av mens fryseren fungerer som vanlig
Eco-modus – når du planlegger å være bortreist i noen dager, bytt til Eco-modus for å spare energi mens kjøleskapet / fryseren fremdeles opprettholder optimale forhold for maten.

Mer informasjon om Falcon kjøelskap finner du på produktsiden.

Del dette innlegget...