Har du et spørsmål om våre produkter?

Snakk med oss

Earth kolleksjon fra Falcon – tre nye farger inspirert av naturen

Test

Den nye Earth-kolleksjonen er inspirert av naturen og designet for å bringe følelsen av utendørs opplevelser inn på kjøkkenet. En uskarphet av grenser mellom innvendig og utvendig er en trend som har blitt stadig mer populær i interiør der farger og former gir en følelse av fred, ro og velvære. En rangecooker er et kjøkkenapparatt som blir et naturalig midtpunkt på kjøkkenet, og med de nye fargetonene fra Earth-kolleksjonen er dette noe som passer for både klassiske, moderne og industrielle design for moderne livsstil.

De nye fargene er tilgjengelig på 12 Falcon modeller og fungerer like bra i store rom med åpen planløsning som i kompakte kjøkken. Trioen av nyanser – Mineral Green, Stone Blue og Charcoal Black – kan enkelt kombineres med malte rustikkskap eller høyglans håndtaksløs design, og selvfølgelig kan man forvente en kulinarisk ekspertise med alle Falcon-funksjonene.

 

MINERAL GREEN

Denne myke grønn tonen minner om naturen og grønne landskapsbilder. Tenk deg et åpent rom med dører som fører til hagen, og forestill deg denne mineralgrønne tonen som knytter interiør og hage i ett. Mineral Green er tilgjengelig på Elise, Classic Deluxe, Infusion og Leckford Deluxe modellene og fungerer bra med naturlig tregulv, grå-beige eller off-white skap, skinnende kromkraner og håndtak.

 

STONE BLUE

Blå er den beste fargen når du tenker på utearealer i en miks med himmel, havbølger og svømmebasseng med lengselen etter å slappe av i. Den nye Stone Blue-fargetonen er den ideelle nyansen for et klassisk shakerkjøkken med en trendy fiskebensparkett i varme tretoner. Den fungerer like bra i moderne og klassiske rom . Velg mellom Elise, Classic Deluxe, Elan Deluxe, Infusion og Leckford Deluxe modellene og du vil finne en rangecooker som passer dine kulinariske behov og livsstil.

 

CHARCOAL BLACK

Sofistikerte Charcoal Black fra den nye Earth-kolleksjonen er en fargetone for seriøse stilentusiaster. Den slanke matte finishen ser fantastisk ut med matchende skap i matt svart med integrerte håndtak i messing for en luksuriøs stil. Legg til kontrasten med en benkeplate i hvit kvartskompositt eller oppretthold en industriell følelse med overflater av betong. Legg til interiørdetaljer i mørke toner for å gjøre kjøkkenet enda mer stemningsfylt og velg blant modellene Nexus Steam, Nexus SE, Nexus, Professional Deluxe, Elise, Classic Deluxe og Infusion.

Del dette innlegget...