Festivalen presenterer de fantastiske råvarene som Vestlandet har å by på. Dyktige lokalmatprodusenter presenterer og selger sine spesialiteter fra både sjø og land. Du kan møte produsentene ansikt til ansikt, lære om maten, høre historiene bak, og få innsikt i hvordan den lages.
Du vil kunne nyte og kjøpe et bredt utvalg av lokale oster, kjøtt, sjømat, honning, grønnsaker, frukt, bær, sider, bakervarer og andre spennene lokale produkter.
Gjennom hele helgen vil du kunne lære mye om ulike lokale matretter og råvarer – fra sjømat, ost, sider og mat i kombinasjon, fermentering, vegan og vegetarretter, Stig Bareksten, Unesco kokkeshow og mye mer. Her blir det mange spennende mataktiviteter med både lokale og internasjonale aktører.
Informasjon og bildekred – arrangør Matarena AS
www.matfest.no
Datoer
Fredag 30. august: 12.00-19.00
Lørdag 31. august: 10.00-19.00
Søndag 1. september: 10.00–17.00
Sted
Bergen – Koengen/Bergenhus Festning
Webside
www.matfest.no