Har du et spørsmål om våre produkter?

Snakk med oss

8 funksjoner som gir en fleksibel matlaging

Multifunksjonsovn har åtte funksjoner som gir meget fleksibel matlaging. Disse ovnene har varmluft og konvensjonell funksjon kombinert med grill, undervarme og overvarme. Alle funksjonene kan brukes hver for seg slik at du kan bruke undervarme for å få en sprø pizzabunn, grill med varmluft er perfekt for å steke fisk, gratinere din favoritt pasta, lage din steik med varmluft funksjon eller bake med bruk av konvensjonelle funksjon.

funksjoner_multifunksjonsovn2
Picture 1718

VARMLUFT MED OVER/UNDERVARME
Bruker varmeelementene fra både toppen og bunnen sammen med vifte. Dette gir en sone inndeling med den varmeste sonen øverst i
ovnsrommet og lavere temperatur i bunnen.

GRILLING MED VIFTE
Denne funksjonen bruker varmeelementet fra toppen samtidig med vifte og grill. Maten blir jevnt grillet uten at man må snu den.


KONVENSJONELL OVN

Denne tradisjonelle funksjonen utnytter varmeelementer fra både toppen og bunnen av ovnen, noe som resulterer i en naturlig oppvarmingsprosess hvor det er mye varmere øverst i ovnsrommet enn i bunnen. Perfekt for baking, da kan kaken plasseres i midten av ovnsrommet.

VARMLUFTSOVN
I varmluftsovnen trekkes luften fra innsiden av ovnen, varmes opp av
varmeelementet bak i ovnsrommet og føres tilbake av viften igjen. Varmen i varmluftsovnen er jevnt fordelt. Perfekt til matlaging på flere nivå med et jevnt stekeresultat.

Food Photography
Picture 3419

GRATINERINGSELEMENT
Utnytter kun varmeelement på toppen som gir veldig intens varme øverst i ovnsrommet. Bruk den på sluttfasen av matlagingen, for eksempel gratinering av retter med ost på toppen.

TINING AV SMÅRETTER
Ved denne funksjonen brukes kun viften til å sirkulere kald luft, og maten vil ikke kunne bli kokt, noe som kan skje i en mikrobølgeovn.

UNDERVARME
Denne funksjonen bruker kun det nedre varmeelementet og er mest brukt for en siste finish av dine retter, for eksempel for å en sprø pizza bunn.

RASK OPPVARMINGSFUNKSJON*
Rask oppvarming funksjon forvarmer ovnen 30% raskere enn varmluftsovn, slik at du kan starte matlagingen raskere. Kun for bruk av varmluft.

*Tilgjengelig på Classic, Classic Deluxe, Elan Deluxe, Nexus, Nexus SE, Professional Deluxe og Professional + modeller