Har du et spørsmål om våre produkter?

Snakk med oss

Komfyrer med Wow Faktor!

I en verden hvor hvitevarene blir stadig likere, skiller Falcons unike design seg ut. En Falcon er ikke bare en komfyr. Den er et unikt og varig møbel som blir det naturlige midtpunktet i husets viktigste rom.

Komfyrer med Wow Faktor!

En Falcon komfyr er alltid enkel og intuitiv i bruk, og gir utalige muligheter for matentusiaster!
Koke, bake, steke, dampe, heve og grille samtidig er mulig når du har en Falcon på kjøkkenet.

Oppdag våre Falcon komfyrer

En Falcon komfyr bringer gleden av å lage fantastisk mat på et unikt møbel.
Med mange ulike modeller og fargealternativer er det lett å finne sin drømmekomfyr, uansett hvilken stil du har på kjøkkenet.

Klassiske komfyrer

Våre klassiske komfyrer er inspirert av europeiske mattradisjoner, og kombinerer en utsøkt retro stil med moderne ytelse og brukervennlighet.

Moderne komfyrer

I våre moderne komfyrer er stilrent design krydret med en førsteklasses kvalitet og ytelse for å skape et perfekt midtpunkt på kjøkkenet.

Semiprofesjonelle komfyrer

Designet for perfeksjon. Våre Semi-pro modeller har kompromissløs kvalitet, nyskapende design og ytelse.

10 gode grunner til å velge Falcon

Her er 10 grunner som viser hvorfor Falcon er det rette valget for deg som elsker å lage god  mat – ikke fordi du må, men fordi du kan.

#1. Vår historie er unik
Allerede i 1829 produserte vi verdens første komfyr. Komfyren ble kalt “The Kitchener” og revolusjonerte matlagingen i så stor grad at den dominerte markedet i nesten 100 år.
#2. Wow-faktor
En Falcon er ikke bare nok en komfyr. I en verden hvor hvitevarene blir stadig likere, skiller Falcons unike design seg ut og etterlater et varig inntrykk hos alle du inviterer inn på kjøkkenet.
#3. Falcon er laget for å vare
Våre kunder forventer effektive ovner og høy materialkvalitet. Det betyr at alle detaljer er gjennomtenkte slik at det blir enkelt og gøy å lage god mat.
#4. Falcon er håndverk
Selv om dagens produksjon gjennomføres av roboter, er det fortsatt slik at detaljene på Falcon-komfyrene blir lakkert for hånd. Dermed kan vi med hånden på hjertet si at enhver Falcon er unik.
#5. Fordi størrelse betyr alt
Med en Falcon på kjøkken har du rett og slett en komfyr med en helt overlegen kapasitet, uansett om du skal bake kaker til familien, eller vil invitere hele fotballaget på pizzakveld.
#6. 30 cm betyr mer enn du tror
Hovedovnen på en Falcon komfyr er minst like stor som alle moderne innbygningsovner. Men i tillegg får du også et ekstra ovnsrom på 67 liter, r, samt en 30 liters vidunderlig grill.
#7. Produsert i Storbritannia
Selv om utviklingen og produksjonsmåten har gått videre, sitter fortsatt tradisjonen og kompetansen i veggene. Vårt konstante fokus på kvalitet og oppmerksomhet rundt detaljene fortsetter.
#8. Flyttbar!
Mens en innbygningskomfyr er integrert i kjøkkeninnredningen og vanskelig lar seg fjerne, er det motsatt med en frittstående Falcon. Mange Falcon-eiere tar derfor den med seg når de flytter.
#9. Vi tilbyr en gjennomført stil
Selv om den frittstående Falcon-komfyren er et møbel i seg selv, ser vi at våre kunder også vil ha ventilatorer og bakplater i samme stil og med samme høye kvalitet.
#10. Ikke så dyrt som du tror
Vi skal betro deg en hemmelighet: Selv om Falcon er et eksklusivt produkt, koster det mindre enn du tror sammenlignet med en standard innbygningsovn.

Unik rangecooker med dampovn - NEXUS STEAM

Falcon introduserer NEXUS STEAM, en innovativ rangecooker med dampovn – alle matlagingsmetoder samlet i en og samme komfyr!

Falcon rangecookers har mange venner

Venner som er så begeistret for komfyrene våre at de har installert de i sitt eget kjøkken eller plassert dem i en restaurant eller et matstudio.

Besøk vårt showroom

Etter mange forespørsler fra våre kunder og forhandlere, har vi bestemt oss å åpne eget Falcon showroom, sentralt på Østlandet.

Falcon Norge Showroom er lokalisert på Lysaker med gode parkeringsmuligheter og enkel kommunikasjon fra Oslo og Gardermoen.

Kjøkkeninspirasjon

Falcons fantastiske design gjør at de passer inn på ethvert kjøkken, uansett om du foretrekker en klassisk- eller mer moderne kjøkken-stil. Her får du bilder, produktvideoer og demoer av Falcon i bruk – vi håper du lar deg inspirere!